LET OP! Frascati heeft GEEN plaatsen meer beschikbaar op onderstaande data:.
- ZATERDAG 29 SEPTEMBER

Wilt u lekker uit eten in Willemstad? Genieten van onbeperkt tasty bites/”tapas eten”? Reserveer dan hier een tafel bij Frascati Willemstad om heerlijk “tapas” te eten. Met het formulier aan de rechterzijde kunt u snel uw tafel reserveren. U ontvangt na het verzenden van het formulier een bevestiging in uw mailbox voor uw reservering om tapas te eten.

Indien u specifieke opmerkingen heeft, kunt u die invullen in het daar voor bestemde vak. Frascati zal proberen om hier rekening mee te houden zodat ook u uit eten kunt in Willemstad.

Mocht de door u gekozen datum en/of tijd om bij ons uit eten te komen niet beschikbaar zijn, dan nemen wij contact met u op voor een wijziging van uw reserveringsdatum.

LET OP!! Blauwe zone Willemstad!!
Parkeren in Willemstad? Let op uw parkeerkaart!
De regels voor parkeren in Willemstad zijn gewijzigd. In grote delen van de vesting geldt nu een blauwe zone. In deze blauwe zone kunt u 2 uur gratis parkeren met een parkeerschijf onder uw voorruit.
De blauwe zone geldt niet alle dagen. De blauwe zone is geldig tussen 1 maart en 1 november, van donderdag tot en met zondag, tussen 11:00 en 21:00 uur.


Reserveringen mogelijk op 1e en 2e kerstdag om 13:00 uur en om 20:00 uur.Naam *
Email *
Telefoon *
Aantal personen *
Welke dag? *
Tijdstip *
Specifieke opmerkingen