Op de menukaart van restaurant Frascati vindt u vele kleine hapjes, ingedeeld in voor-, hoofd en nagerechtjes. Er is volop keuze uit vlees, vis en vegetarische gerechten. Vele van de kleine hapjes op de menukaart hebben een Mediterraan tintje, maar er zijn ook kleine hapjes uit de wereld- en Hollandse keuken. Hierdoor is Frascati geen tapas restaurant zoals u die kent, waar de keuken vooral gericht is op Spaanse gerechten. Een gevarieerde menukaart met meer dan 50 verschillende smaakvolle kleine hapjes, wisselend met de seizoenen, allemaal vers bereidt in eigen keuken en met zorg gepresenteerd is wat u van ons kunt verwachten wanneer u onbeperkt tapas komt eten. De hapjes zijn klein, waardoor u de kans krijgt om verschillende gerechtjes te bestellen, verkennen en te combineren. Op deze manier kunt u de hele avond onbeperkt “tapas” eten, oftewel "tasty bites " eten. Ook aan kinderen is er gedacht met een uitgebreide kaart met “kinder bites”, waarvan ook zij onbeperkt "tapas” eten.

Prijzen onbeperkt kleine hapjes eten:
Woensdag en donderdag: €28,50 p.p
Vrijdag en zaterdag: €32,50 p.p.
Zondag: €29,50 p.p.
Feestdagen: €32,50 p.p.

Heeft u voor 19.30 uur gegeten, dan betaalt u € 25,00 per persoon (uitgezonderd feestdagen). Wenst u gebruik te maken van dit tarief, geef dit dan aan bij uw reservering.

Kinderen kunnen gezellig mee dineren voor €17,50 per kind, zij kunnen onbeperkt "tapas" eten van de kinderkaart. Natuurlijk maken wij voor jonge kinderen die weinig eten een passende prijs. De menukaart en kinderkaart kunt u hieronder bekijken.

Pizza en pasta:
Naast onze Tasty Bites, kunt u iedere woensdag en donderdag kiezen uit 3 pizza’s en 3 pasta’s. Uiteraard bereidt door onze echte Italiaanse kok (Alberto)! De prijs is € 9,50 per gerecht. U kunt uw hoofdgerecht eventueel uitbreiden met voorgerechtjes en/of desserts van onze Bites kaart zodat u de onbeperkt tapas kan eten in combinatie met de pizza en pasta. De lijst met pizza's en pasta's staan iedere week op onze Facebook pagina.


Winterkaart Frascati
Kinderkaart